Αρχική Σελίδα

Guangzhou Nuojie Car Products Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Παράγουμε το κεραμικό επίστρωμα, το κερί αυτοκινήτων, τον καθαρισμό αυτοκινήτων, τη γυαλίζοντας ένωση, τον άργιλο αυτοκινήτων κ.λπ. που βρισκόμαστε σε όμορφο Guangzhou με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών, είμαστε κύριοι ενός τομέα εγκαταστάσεων του τετραγώνου περισσότερο από 12000.

Ο αφιερωμένος έως αυστηρός ποιοτικός έλεγχος και η στοχαστική εξυπηρέτηση πελατών, τα πεπειραμένα μέλη προσωπικού μας είναι πάντα διαθέσιμοι για να συζητήσουν τις απαιτήσεις σας και να εξασφαλίσουν πλήρη ικανοποίηση πελατών. Πωλώντας καλά σε όλες τις πόλεις και τις επαρχίες γύρω από την Κίνα, τα προϊόντα μας εξάγονται επίσης στους πελάτες σε τέτοιες χώρες και περιοχές όπως τη Βόρεια Αμερική, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή Νότια Αμερική και άλλες χώρες.

Χαιρετίζουμε επίσης τις διαταγές cOem το /ODM. Ασχολούμαστε μια ισχυρή ομάδα Ε&Α και την ομάδα σχεδίου, την προηγμένη διοικητική έννοια παραγωγής και τους ανώτερους εμπειρογνώμονες με τη ανάπτυξη προϊόντος. Κεραμική αυτόματη γραμμή παραγωγής επιστρώματος, αυτόματη γραμμή παραγωγής φραγμών αργίλου αυτοκινήτων, τρία σύνολα μεγάλου αναμίκτη, ένα σύνολο εξοπλισμού παραγωγής κεριών, αυτόματη μηχανή μαρκαρίσματος, αυτόματη μηχανή συσκευασίας. Είτε επιλέγοντας ένα τρέχον προϊόν από τον κατάλογό μας είτε επιδιώκων τη βοήθεια εφαρμοσμένης μηχανικής για την αίτησή σας, μπορείτε να μιλήσετε στο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας για τις απαιτήσεις πρόσβασής σας ανά πάσα στιγμή. Εκτός αυτού, κάνουμε τις μεγάλες προσπάθειες να αναπτύξουμε τα νέα προϊόντα για να καλύψουμε τις διαφορετικές απαιτήσεις.

Εμμένοντας στην επιχείρηση η αρχή αμοιβαίου benefits.we είχε μια καλή φήμη μεταξύ των πελατών μας λόγω των τέλειων υπηρεσιών, των ποιοτικών προϊόντων και των ανταγωνιστικών τιμών μας. Καλωσορίζουμε θερμά τους πελάτες από για να συνεργαστούμε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό με μας για την κοινή επιτυχία.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κοβάλτιο προϊόντων προσοχής αυτοκινήτων Nuojie Guangzhou. Το ΕΠΕ που καθιερώνεται το 2010, είναι ένας επαγγελματίας που συμμετέχεται στην έρευνα, ανάπτυξη, πώληση και υπηρεσία του κεραμικού επιστρώματος, του κεριού αυτοκινήτων, του καθαρισμού αυτοκινήτων, της γυαλίζοντας ένωσης, του αργίλου αυτοκινήτων κ.λπ. βρισκόμαστε σε όμορφο Guangzhou με την κατάλληλη πρόσβαση μεταφορών, είμαστε κύριοι ενός τομέα εγκαταστάσεων του τετραγώνου περισσότερο από 12000.

img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
img.alt
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : Φανταστικό xmL

Αριθμός Υπαλλήλων : 50~100

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 30% - 40%